Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Βούλτεψη: Και ο Παττακός με τον Παπαδόπουλο ψηφισμένοι από το λαό ήταν

Η Σοφία Βούλτεψη έχει δώσει εδώ και καιρό τα διαπιστευτήρια της στους καναλάρχες της διαπλοκής. Αυτό όμως που ξεστόμισε  μιλώντας στο Νίκο Στραβελάκη στο Real fm (1/8/2016) ξεπερνάει ακόμα και τη νοσηρή φαντασία του Μάκη Βορίδη ή τις ονειρώξεις του Άδωνη Γεωργιάδη.
Ούτε λίγο ούτε πολύ η βουλευτής της ΝΔ, προσπαθόντας να συγκρίνει την κυβέρνηση με τη Χούντα, είπε πως και "ο Παττακός με τον Παπαδόπουλο ήταν ψηφισμένοι από το λαό, αφού είχαν κάνει και το δημοψήφισμα".
 Η ακραία ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχει τρυπήσει τον πάτο και κάνει εξόρυξη των πιο μαύρων ορυκτών της ελληνικής ιστορίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...