Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ! Ο Σαμαράς ξεφτιλίστηκε από πλημμυροπαθή!

ΕΡΩΤΗΣΗ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ Κ Α Ν Ε Ν Α ΚΑΝΑΛΙ;;;
ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ «ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΕΝΤΑ», ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΕΝΤΑ;;;

ΑΥΤΟ ΤΟ ‘ΚΑΖΟ’, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥ, Ο κυρ-ΑΝΤΩΝΗΣ… Απίστευτος διασυρμός για τον Αντώνη Σαμαρά στην ιδιαίτερη μάλιστα πατρίδα του, όταν πήγε να …μαζέψει ψήφους (!), την ίδια ώρα που οι άνθρωποι, πάλευαν να καθαρίσουν τα λασποβουνά, που τους έπνιξαν!
(ΤΟ ‘ΒΙΝΤΕΑΚΙ’ ΑΥΤΟ, ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΘΛΙΒΕΡΟΥΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ !)
 Όταν προσπάθησε να δώσει χειραψία σε έναν από τους πλημμυροπαθείς, εκείνος ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ και μάλιστα ε π ι δ ε ι κ τ ι κ ό τ α τ α και ο αμήχανος Σαμαράς προσπάθησε αμήχανα και άγγιξε το χέρι του, νομίζοντας πως έτσι, θα αποφύγει την ξεφτίλα μπροστά στις κάμερες!
Ο συμπολίτης μας με μία αστραπιαία κίνηση απομακρύνθηκε και άρχισε να …σκουπίζεται επιδεικτικά, φανερώνοντας την αποστροφή του για ‘την βρώμα και την πολιτική δυσωδία’ του ΚΑΘΕ Σαμαρά…
Το καλύτερο όμως στιγμιότυπο ήρθε αμέσως μετά: ο συμπολίτης μας γύρισε την πλάτη του στον Σαμαρά, πάνω στην οποία, ήταν τυπωμένη στο μπλουζάκι του, μία ευμεγέθης …μούντζα!
Δείτε ΟΛΟΙ, το ΕΝΤΕΛΩΣ α π ο λ α υ σ τ ι κ ό αυτό ‘βίντεο’!
ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ…

 
Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...