Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

“Κάηκε” ο Στουρνάρας. Διαμαντοπούλου στη θέση της Φώφης, αποφάσισαν Σημίτης, Βενιζέλος και Κυριάκος!


“Καμμένο χαρτί” θεωρείται πλέον ο Γιάννης Στουρνάρς, από το κίνημα των “4” του Κώστα Σημίτη, του γνωστού πρώην τραοεζίτη, του Σταύρου Ψυχάρη και του Βαγγέλη Βενιζέλου.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του the faq, οι “4” που είχαν προτείνει στον Διοικητή της ΤτΕ πριν από έναμιση μήνα, στη γνωστή “συνάντηση” στο σπίτι του τεως τραπεζίτη στη Φιλοθέη ( κοντά στε εκείνο του Γ Στουρνάρα, που επισκέφθηκαν πρόσφατα οι Εισαγγελείς Διαφθοράς για το θέμα της συζύγου του με τα κονδυλια του ΚΕΕΛΠΝΟ ), να αναλάβει επικεφαλής της κίνησης ανατροπής της κυβέρνησης Τσίπρα, και να γίνει εκείνος Πρωθυπουργός ( “αποφάσισε αν θέλεις να εισαι υπάλληλος ή Πρωθυπουργός” … ), μετά τις τελευταίες εξελίξεις ( αλλά και όσες θα ακολουθήσουν μετά τις εξηγησεις που θα δώσει στην Εξεταστική της Βουλής ), θεωρούν ως “καμμένο χαρτί” για τις επιδιώξεις ους τον πρώην ΥπΟικ της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου!
Ταυτόχρονα εκτιμούν ότι το εγχείρημα του Ποταμιού εξέπνευσε τα λοίσθια. Στο πλαίσο αυτο, οι πηγές του the faq αναφέρουν ότι, σε νέα βραδυνη σύσκεψη , μεσοβδόμαδα, με την παρουσία και γνωστής μεγαλοδημοσιογράφου, αποφασίστηκε, να προχωρήσει ταχύτατα η δημιουργία μιας νέας πολιτικής κίνησης, που θα κινηθεί απο την αρχή προγραμματικά, στο χώρο της εκσυγχρονιστικού-μεταρρυθμιστικού ευρωσοσιαλισμού, με σαφή αναφορά σε κυβερνητική συνεργασία με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη και άλλες δυνάμεις του φιλελευθερου κεντροδεξιού χώρου. Μάλιστα στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε να “ξεθαφτούν” από τα αζήτητα, τα ξεχασμένα εγχειρήματα των “58” ( Μπίστης, Μειμαρογλου, κλπ ), αλλά και της Ελιάς ( Καμίνης, Βερνικος κα ), τα οποία κρατούν στο συρτάρι.
Επικεφαλής θα μπει η Άννα Διαμαντοπούλου, μετά την κεντρική συμφωνία Κυριάκου, Βενιζέλου, Σημίτη ( δεν ήταν τυχαία η κοινή παρουσία με Κυριάκο στο βιβλίο του Αβραντίνη του Σκυλακάκη και του Καμίνη ) και ο οδικός χάρτης, προβλέπει ως πρωτο βήμα την “έφοδο” στις εκλογές για τον επικεφαλής της κεντροαριστεράς, με αποκαθήλωση της Φώφης. Μάλιστα σκέφτονται να επαναλάβουν στο χώρο, το “σχεδιο Σαμαρα”, στη ΝΔ, που έπιασε στον ύπνο τον Μειμαράκη και τους Καραμανλικούς και οδήγησαν τον Κυριάκο στην προεδρία, μεσα από ένα συστημα πολλαπλών υποψηφιοτήτων,που αποδυνάμωσε το φαβορί και ανέδειξε το “κρυφό αουτσάιντερ”.
Στο πλαίσιο αυτό εκτιμάται ότι έγινε και η σημερινή δήλωση Γρηγοράκου ότι ” η Φώφη σύντομα δεν θα είναι πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης “… Τέλος, η ίδια πηγή, πληροφόρησε το the faq, το πρόσωπο που “τρέχει” και συντονίζει την όλη προσπάθεια, είναι ο στενός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη και “πνευματικό παιδί” του Κώστα Σημίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, που επίσης έχει περάσει από το … Mega !!!

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...