Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Κίνηση ΜΑΤ απο Σκαϊ και Μαρινακη στο θεμα των Αδειων

Σε μια κίνηση ΜΑΤ στην σκακιέρα των τηλεοπτικών Αδειων προχώρησαν πριν απο λίγο Σκαϊ και Μαρινακης.
Συγκεκριμένα:
Την πρώτη δόση του τιμήματος για την αδειοδότησή του, ύψους 14.533.333 ευρώ, καθώς επίσης και όλα τα σχετικά παραστατικά, κατέθεσε σήμερα ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την πλευρά του πλήρωσε επίσης το 1/3 του συνολικού ποσού δηλαδή 26,3 εκατ. ευρώ, σε αντίθεση με όσα ελεγε η αντιπολίτευση και ο Μητσοτακης που καλούσαν τους καναλαρχες να μην προχωρήσουν στην καταβολή της προκαταβολής.
Σύμφωνα με διαρροές, νωρίς το πρωί της Δευτέρας πρόκειται να δώσει το ποσό που του αναλογεί και ο Γιάννης Καλογρίτσας και πιθανότατα και ο Θοδωρής Κυριακού.

Σημειώνεται ότι η καταληκτική ημερομηνία είναι η ερχόμενη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...