Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Ανατροπή στην τραγωδία της Αίγινας.Εμφανίστηκε ο ταξιτζής και λέει άλλα...

Νέες διαστάσεις στην τραγωδία της Αίγινας δίνει η αποκάλυψη της εφημερίδας "Αγορά" για τον ταξιτζή ο οποίος παρέλαβε το ηλικιωμένο ζευγάρι που επέβαινε στο μοιραίο ταχύπλοο, από το λιμάνι της Πέρδικας λίγη ώρα μετά την τραγωδία.
Ο ταξιτζής του νησιού, που έως σήμερα, όχι μόνο δεν έχει καταθέσει αλλά ούτε αναζητηθεί από τις αρχές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μίλησε με τον αδελφό του νεκρού λαντζέρη και του είπε ότι δεν αποβίβασε τους ηλικιωμένους εκεί όπου οι ίδιοι ισχυρίζονται στην κατάθεσή τους, δηλαδή στο σπίτι του φερόμενου ως χειριστή Θρασύβουλου Λυκουρέζου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...