Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτό δεν το έπαιξαν τα κανάλια των Νταβατζήδων (βίντεο)

Ούτε ένα ιδιωτικό κανάλι δεν διέκοψε το πρόγραμμά του για να μεταδώσει τις δηλώσεις των ηγετών του Νότου! Επέλεξαν βλέπετε τις σαφώς πιο ενδιαφέρουσες επαναλήψεις μαγειρικής!
Το γεγονός αυτό όμως δεν μειώνει σε τίποτα το αποτέλεσμα της συνόδου των 7 που συγκάλεσε ο Αλέξης Τσίπρας στην Αθήνα. Μετά το πέρας των εργασιών της διάσκεψης οι ηγέτες του νότου προέβησαν σε κοινή διακήρυξη -ενδεικτικό της επιτυχίας και του θετικού αποτελέσματος που είχαν οι συζητήσεις ενόψει και της Συνόδου των 27 στη Μπρατισλάβα- και στην απόφαση να συνεχιστεί η πρωτοβουλία της συνόδου των Μεσογειακών Χωρών της ΕΕ. Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε μάλιστα ότι αποφάσισαν η επόμενη συνάντηση των 7 χωρών να πραγματοποιηθεί στην Πορτογαλία, ενώ τονίστηκε ότι η σημερινή πρωτοβουλία και αυτές που θα ακολουθήσουν είναι πρωτοβουλίες ενότητας και όχι διαίρεσης.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:


Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...