Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

Ν.Παππας «Προειδοποιήσεις» προς τους νέους καναλάρχες...

«Προειδοποιήσεις» προς τους νέους καναλάρχες ότι οι άδειές τους θα ανακληθούν εφόσον δεν τηρηθούν οι προϋποθέσεις που έχουν τεθεί από το νόμο για τη λειτουργία των καναλιών απηύθυνε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, κατά τις συναντήσεις που είχε σήμερα μαζί τους.

Εξερχόμενος από τις συναντήσεις ο υπουργός Επικρατείας σημείωσε ότι «όλοι έχουν συνείδηση της ευθύνης που ανέλαβαν και υπάρχουν υποχρεώσεις που προβλέπονται από το νόμο». Ανέφερε επίσης ότι τέτοιες συναντήσεις θα συνεχίσουν να γίνονται σε όλα τα επίπεδα, ώστε να γίνει ομαλά η μετάβαση στη νέα πραγματικότητα. Ο κ.Παππάς δεν θέλησε να απαντήσει αν θα γίνει δεκτό το αίτημα των νέων καναλαρχών να καταβάλουν την πρώτη δόση του τιμήματος για τις άδειες μετά την απόφαση του ΣτΕ, λέγοντας μόνο ότι οι αποφάσεις της διοίκησης ακολουθούν το σχεδιασμό.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...