Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΙΔΟΥ οι πολιτικοί σας πρόγονοι κυρία Γεννηματά, που έχετε το θράσος να δουλεύετε ακόμα τον Ελληνικό λαό.

…έστω και αν μολις 150 άτομα σας αποθέωσαν εκεί στην Πάτρα. Την εκλογική περιφέρεια του Μένιου Κουτσόγιωργα δηλαδή, έτσι για να μη νομίζετε ότι ξεχνάμε. Διότι αυτοί είναι οι πολιτικοί σας πρόγονοι. Ο Μένιος Κουτσόγιωργας και φυσικά ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Ναι, ο Άκης Τσοχατζόπουλος ο οποίος υπήρξε και ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του Βαγγέλη Βενιζέλου. Κι απ' την άλλη μεριά να σας ενημερώσουμε ότι ο εισαγγελέας Δρακουμάτσος αποφάσισε την παραπομπή του Σημιτάνθρωπου-Σαμαράνθρωπου και πρώην υπουργού Οικονομικών για τη μη υποβολή δήλωσης πόθεν έσχες τα οικονομικά έτη 2011 και 2012, όπως και την παραπομπή του ιδίου απ' την Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής για τα 362.417 ευρώ που έβγαλε στο εξωτερικό με 56 μεταφορές κεφαλαίων. Οι μεταφορές αυτές αφορούσαν ποσά από 7.700 έως 9.800 δολάρια κι αυτό καθώς σε ποσά πάνω από 10.000 ευρώ ενεργοποιείται ο έλεγχος της Τράπεζας της Ελλάδος.
Έτσι για να μη νομίζετε ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Καληνύχτα κυρία Γεννηματά και να διαβιβάσετε, μιας και μιλάτε για διαπλοκή, τα ταπεινά σεβάσματα μας στον κύριο Βαρδή Βαρδινογιάννη ο οποίος είναι πολύ πιο μεγαλόψυχος από την δική σας πολιτική μικρότητα.

Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...