Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Πήγε Ταμείο ο Ιβαν Σαββίδης με €20 μύρια ζεστά!

Πλήρωσε την πρώτη δόση του τιμήματος για την τηλεοπτική άδεια η εταιρεία DIMERA MEDIA του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είναι και ο πρώτος επιλαχών μετά την απόσυρση από τον διαγωνισμό της πλευράς Καλογρίτσα. Ο επιχειρηματίας κατέθεσε το ποσό των 20,5 εκατ. ευρώ, ενώ νωρίτερα ολοκληρώθηκε ο έλεγχος πόθεν έσχες.

Ο Ιβάν Σαββίδης λοιπόν, έκανε τη δήλωσή του πράξη, καθώς ήδη από την περασμένη Δευτέρα, όταν και αποσύρθηκε η πλευρά Καλογρίτσα είχε δηλώσει έτοιμος ανά πάσα στιγμή να καταβάλει το ποσό της πρώτης δόσης. Υπενθυμίζεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης είχε καταθέσει προσφορά ύψους 61,5 εκατ. ευρώ για την άδεια.
Ως προς το τι μέλλει γενέσθαι, ακόμη παραμένει ανοιχτό το εάν ο κ. Σαββίδης θα συνεργαστεί με κάποιο από τα κανάλια που δεν έλαβαν άδεια, ή θα «χτίσει» από την αρχή έναν καινούργιο δίαυλο. Υπενθυμίζεται ότι σε προχτεσινή δήλωσή του ο επιχειρηματίας, απέκλεισε το ενδεχόμενο διαπραγματεύσεων με τον Alpha.
Ως προς το επίσημο έγγραφο, η απόφαση του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου με την οποία ο Σαββίδης ανακηρύσσεται οριστικός υπερθεματιστής της τέταρτης τηλεοπτικής άδειας δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...