Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016

Πήγε Ταμείο ο Ιβαν Σαββίδης με €20 μύρια ζεστά!

Πλήρωσε την πρώτη δόση του τιμήματος για την τηλεοπτική άδεια η εταιρεία DIMERA MEDIA του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είναι και ο πρώτος επιλαχών μετά την απόσυρση από τον διαγωνισμό της πλευράς Καλογρίτσα. Ο επιχειρηματίας κατέθεσε το ποσό των 20,5 εκατ. ευρώ, ενώ νωρίτερα ολοκληρώθηκε ο έλεγχος πόθεν έσχες.

Ο Ιβάν Σαββίδης λοιπόν, έκανε τη δήλωσή του πράξη, καθώς ήδη από την περασμένη Δευτέρα, όταν και αποσύρθηκε η πλευρά Καλογρίτσα είχε δηλώσει έτοιμος ανά πάσα στιγμή να καταβάλει το ποσό της πρώτης δόσης. Υπενθυμίζεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης είχε καταθέσει προσφορά ύψους 61,5 εκατ. ευρώ για την άδεια.
Ως προς το τι μέλλει γενέσθαι, ακόμη παραμένει ανοιχτό το εάν ο κ. Σαββίδης θα συνεργαστεί με κάποιο από τα κανάλια που δεν έλαβαν άδεια, ή θα «χτίσει» από την αρχή έναν καινούργιο δίαυλο. Υπενθυμίζεται ότι σε προχτεσινή δήλωσή του ο επιχειρηματίας, απέκλεισε το ενδεχόμενο διαπραγματεύσεων με τον Alpha.
Ως προς το επίσημο έγγραφο, η απόφαση του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου με την οποία ο Σαββίδης ανακηρύσσεται οριστικός υπερθεματιστής της τέταρτης τηλεοπτικής άδειας δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια».

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...