Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Συνελήφθη ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης ιδιοκτήτης και του πατρινού τηλεοπτικού σταθμού PLP

Ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης, 66 ετών, με δραστηριότητα σε περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης συνελήφθη νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής. Εις βάρος του εκκρεμούσε, σύμφωνα με πληροφορίες, διεθνές ένταλμα σύλληψης από τις ολλανδικές Αρχές για πλαστογραφία, απάτη και δόλια πτώχευση εταιρείας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο εφοπλιστής νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Υγεία όπου και τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί. Αργότερα, εισήχθη στο δημόσιο νοσοκομείο Ιπποκράτειο και αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες μεταφοράς του στις φυλακές Κορυδαλλού.
Ο Γιάννης Καραγιώργης είναι διευθύνων σύμβουλος του δικτύου 11 περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών HellasNet. Τα κανάλια είναι: Attica TV (Αττική), Alfa Τηλεόραση Βορείου Ελλάδος (Ανατολική Μακεδονία και Θράκη), Corfu Channel/Τηλεόραση της Κέρκυρας (Δυτική Ελλάδα), Δίκτυο 1 Καστοριάς (Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας), ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας (Στερεά Ελλάδα), Irida TV της Ρόδου (Δωδεκάνησα) PLP Αχαΐας (Πελοπόννησος), Sitia TV του Λασιθίου (Κρήτη), TVM Λέσβου (Βόρειο Αιγαίο), TRT Μαγνησίας (Θεσσαλία).
πηγη
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...