Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Ο Καιρός της 28ης Οκτωβρίου: Έρχεται κακοκαιρία που φέρνει τα πρώτα χιόνια

Με βροχές, και πτώση της θερμοκρασίας θα κυλήσει το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, ενώ πιθανότατα θα πέσουν και τα πρώτα χιόνια στα ορεινά. Όπως αναφέρει το Greek-weather.org έρχεται ισχυρή κακοκαιρία την ερχόμενη Παρασκευή 28 Οκτωβρίου, με σφοδρές καταιγίδες και πυκνά χιόνια σε ορεινά τμήματα της βόρειας Ελλάδας και στα βουνά.
Ειδικότερα, αναμένονται πυκνά χιόνια πάνω από τα 1300 περίπου μέτρα υψόμετρο σε ορεινά τμήματα της Ηπείρου και της Μακεδονίας μέσα στην 28η Οκτωβρίου.
Σύμφωνα πάντα με το Greek-Weather.Org προβλέπονται χιόνια και πάνω από τα 900 περίπου μέτρα στην βορειοδυτική ηπειρωτική χώρα, με παράλληλη πτώση της θερμοκρασίας και θυελλώδεις ανατολικούς, βορειοανατολικούς ανέμους.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...