Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-Εισαγγελείς ερευνούν τον κ. Stoiximan.gr για φοροδιαφυγή 35εκ.

Δήλωνε στην Ελλαδα 20.000 για να εισπράτει τα επιδόματα και διακινούσε εκατομμύρια σε offshore.

Μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής που έχουμε αποκαλύψει εδω και μήνες απο το Ολυμπία έρευνουν οι οικονομικοί εισαγγελεις του ΣΔΟΕ (ή οπως αποκαλείται πλέον ΥΕΔΔΕ) και αφορά ποσά ύψους  €35.000.000

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Γιώργου Πετρίδη, έρευνατε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μάρης που ειναι ιδιοκτήτης του stoiximan.gr (κι άλλων ιστοτόπων οπως το huffingtonpost.gr, sport24.gr, one man.gr) και δόθηκε εντολή να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του.
Συμφωνα με τις καταγγελίες  ο ελεγχόμενος απέκτησε δραστηριότητα στην Ελλαδα και διακίνησε μαύρα περί τα 35εκ τα οποία επιχείρησε μέσω σειράς εμβασμάτων σε ξένες εταιρίες του να τα ξεπλύνει και να τα νομιμοποιησει.
«Μέσω της ελεγχόμενης απο αυτόν εταιρείας Nomato Investment Ltd εδρεύουσα στην BET & WIN εισέπραξε το διάστημα 2003-2005 περίπου τα 8εκ μερίδιο απο την εκμετάλλευση του be toto.com ως συνέταιρος στην Ελλαδα του Αυστριακού BET & WIN. Ένα άγνοια της αυστριακής  εταιρείας, ο Μαρής παραχωρησε το 20% των μετόχων στον Γεώργιο Δασκαλακη , τότε εκπρόσωπο της BET & WIN στην Ελλαδα.
«Μέσω της Nomato το 2005 εισέπραξε 18,5εκ ως τίμημα αποζημίωσης , εξαγοράς του μεριδίου του απο την BET & WIN για την ως άνω δραστηριότητα του»
Και δεν έμεινε εκεί. Έριξε στην διαφημιστική αγορά ακομη 10εκ για την BET & WIN, αλλα » «τυχαία» το μεγαλύτερο μέρος των διαφημίσεων πήγε στις ιστοσελίδες των δικών του συμφερόντων!
Ο ίδιος βέβαια δήλωνε εισόδημα 20.000-30.000 !!!
Πολλα μάλιστα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο με αποκαλύψεις  για αυτη  τη δραστηριότητα «εξαφανίστηκαν» στην πορεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...