Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Π.Καμμένος και Π.Πολάκης: Μονίμως Ελικόπτερο του Στρατού στην Σύρο για αεροδιακομιδές

Την περασμένη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου το μεσημέρι, παραγματοποιήθηκε η τελετή των εγκαινίων της βάσης, όπως είχε γνωστοποιήσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Σύρο, κάτι που επιβεβαιώθηκε και επίσημα με ανακοίνωση της διοικήτριας του Νοσοκομείου Σύρου Μαργαρίτας Μπουραντά.

Κάποτε έδειχναν το τρίο Μπελγκάντο, να εγκαινιάζουν τις … κορδέλες, των έργων που υπετριμολογούσαν 3 και 4 φορές και έμειναν πάντα … εργοτάξια!!! Έδειχναν πρωθυπουργούς να εγκαινιάζουν “μακέτα” και υπουργούς να υπογραφουν περιχαρείς “αναθέσεις” και “προμηθειες” που πλήρωνε ο ελληνικός λαός… Τώρα που ο Πολάκης, ο Σπίρτζης και ο Καμμένος, εγκαινίασαν μόνιμη βάση Στρατιωτικού Ελικοπτέρου στην Σύρο για να χρησιμεύει στην αεροδιακομιδή ασθενών από τα νησιά μας, μούγκα στην πολυφωνική και πλουραλιστική ενημέρωση των ιδιωτικών καναλιών. Βλέπετε και τα τρία αυτά ονόματα υπουργών, αντιπροσωπεύουν “θανάσιμο” κίνδυνο, για τα συμφέροντα των ιδιοκτητών τους. Και μόνιμο casus belli για το (παρα)κράτος της διαπλοκής…

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...