Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Ο Τραμπ βάζει τέλος στην παράνοια της Κλίντον: Θα μας οδηγήσει σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, εγώ θα τον αποφύγω.

Έξω από τα δόντια μίλησε ο υποψήφιος πρόεδρος Donald Trump σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters νωρίτερα σήμερα. Προειδοποίησε τον αμερικανικό λαό ότι η πολιτική της Κλίντον στην Συρία θα οδηγήσει σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.
Θεώρησε αδύνατον να υπάρξει συνεννόηση με την Ρωσία Εφόσον η Κλίντον κερδίσει τις εκλογές, μετά την δαιμονοποίηση που…έχει κάνει στον ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. «Δεν πρόκειται εγώ να ρισκάρω πυρηνική σύρραξη με μία υπερδύναμη όπως η Ρωσία. Με πυρηνικές δυνάμεις δεν συγκρούεσαι, συζητάς» τόνισε.
Δήλωσε ότι η εκδίωξη του Άσαντ δεν αποτελεί δική του πολιτική, καθώς προέχει η συντριβή του ισλαμικού κράτους. Δίνοντας έτσι τέλος στην παρανοϊκή και εγκληματική πολιτική που ακολούθησε η Κλίντον και η συμμορία της στην Συρία. Θεώρησε επίσης τον Ομπάμα υπεύθυνο για την κατάρρευση των σχέσεων με τις Φιλιππίνες. Ανακοινώσε ότι θα επιβάλει υψηλούς φόρους στις αμερικανικές εταιρείες που Μετέφεραν τις μονάδες παραγωγής τους στο Μεξικό και εισάγουν πλέον τα προϊόντα τους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...