Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΘΕΟΧΑΡΗ Τον διέγραψε το κομμα που ιδρυσε

Παγκόσμια πρώτη! Έδιωξαν τον Χάρη Θεοχάρη από το κόμμα που ο ίδιος ίδρυσε
Ο λόγος για τον ανεξάρτητο βουλευτή, Χάρη Θεοχάρη τον οποίο ουσιαστικά απέβαλαν από το κόμμα Δημοκρατική Ευθύνη, που ο ίδιος όμως ίδρυσε και παρουσίασε πριν από λίγους μήνες.

Το κόμμα λοιπόν που ίδρυσε ο Χάρης Θεοχάρης τον απομακρύνει και στην επίσημη ανακοίνωση του εύχεται και καλή επιτυχία στις επόμενες αναζητήσεις του, τις οποίες προφανώς θεωρούν βέβαιες.
Στην ανακοίνωση ως αιτία του διαζυγίου αναφέρεται πως ήταν η προσπάθεια του κ. Θεοχάρη να επικαλεστεί μία ανύπαρκτη μέχρι σήμερα διαφωνία περί συνεργασιών με άλλα κόμματα, προφανώς για να ακολουθήσει τη δική του πορεία.
Αναφέρεται επίσης με νόημα πως η αναβάθμιση του χώρου μπορεί να γίνει μόνο με όρους πολιτικής αξιοπιστίας και ποιότητας από ανθρώπους της εποχής και όχι από συνενώσεις παλιών μηχανισμών.
Ο Χάρης Θεοχάρης ήταν ένα από τα πρόσωπα που ίδρυσαν τη Δημοκρατική Ευθύνη μαζί με τον Αλέκο Παπαδόπουλο και τον Λαοκράτη Χαλβατζή, αλλά μεγάλη μερίδα του κόσμου θεωρούσε πως ο κ. Θεοχάρης ηγείται αυτής της προσπάθειας, που όπως αποδείχθηκε από την απομάκρυνση δεν ισχύει.
πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...