Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην 2η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΙΤΕΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
2η συνεδρίαση της Επιτροπής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ιτέας –
Σχετικά : Η υπ’ αριθμ.278/2016 (ΑΔΑ:Ω2ΜΙΩ9Θ-5ΕΖ) Απόφαση Δ.Σ. Δ. Δελφών

ΠΡΟΣ:  Μέλη Επιτροπής
1
Ελισάβετ Κοτσάνου – Ρομβοτσάνου
2
Γεωργία Καπαρέλη - Χαρίτου
3
Παναγιώτης Μέγκος
4
Τέντ Γουώρθ
5
Γεωργία Φρεντζαλά
6
Ηρακλής Σαλαγιάννης
7
Ήλια Λύτρα
8
Ευαγγελία Μπεμπή
Σας προσκαλούμε την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18:00’ να προσέλθετε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ιτέας στην δεύτερη (2η) συνεδρίαση της Επιτροπής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ιτέας, στα θέματα ημερησίας διάταξης:
1.      Αποδοχή δωρεάς Βιβλίων από πολίτες.
2.      Προετοιμασία και οργάνωση για τις Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ιτέας.
3.      Συμμετοχή ή μη στο διαγωνισμό του Υπουργείου Εσωτερικών – Γενική Γραμματεία Ισότητας των φύλων με τίτλο: (Α) «Τα Φύλ(λ)α του Περιβάλλοντος  (για παιδιά δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης)»  και (Β) «Όλα τα Παιχνίδια για Όλα τα παιδιά (για παιδιά πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης)»,  με πρωτοβουλία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ιτέας .
4.      Ευχαριστήριο στο κ. Χρήστο Μερινόπουλο για τη σειρά παρουσιάσεων (5) με θέμα «Το πρόβλημα του κακού στην Άννα Αρεντ και στην ελληνική παράδοση».

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ιτέας
Τριανταφυλλιά Πιλάλα- Τσακίρη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...