Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ: Ελληνορωσική συνεργασία στην αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών, μετά τον ελλιμενισμό του στόλου στο Αιγαίο!

ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!
ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Κείμενο «Διευθέτησης» για κοινές δράσεις Ελλάδας – Ρωσίας στον τομέα της πρόληψης και της αντιμετώπισης των φυσικών και ανθρωπογενών καταστροφών, υπέγραψαν ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης με τον Ρώσο υπουργό Πολιτικής Άμυνας και Έκτακτων Αναγκών Β.Α. Πουχκόφ.
Σε δηλώσεις τους μετά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο υπουργείο Εσωτερικών, οι δύο υπουργοί ανέφεραν ότι θα συγκροτηθεί μόνιμη επιτροπή μεταξύ της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Εσωτερικών και του ρωσικού υπουργείου. Σκοπός της επιτροπής είναι η ανταλλαγή εμπειριών, τεχνογνωσίας, πληροφοριών και συντονισμού στην αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, όπως πλημμυρών, σεισμών και πυρκαγιών.
«Η συμφωνία αυτή που έρχεται στο τέλος του έτους Ελλάδας – Ρωσίας, έρχεται να επιβεβαιώσει τις ιστορικές σχέσεις φιλίας των δύο χωρών. Η παρουσία εκπροσώπων της ρωσικής κυβέρνησης στην Ελλάδα, αποτελεί μια διαβεβαίωση ότι οι σχέσεις των δύο χωρών δεν έχουν μόνο παρελθόν και παρόν, αλλά θα έχουν και μέλλον», σημείωσε ο Πάνος Σκουρλέτης.
Από την πλευρά του, ο Ρώσος υπουργός ανέφερε ότι η συνεργασία των αρμόδιων υπουργείων «θα συμβάλει στην ποιοτική προώθηση της ασφάλειας στην ζωή των Ελλήνων και Ρώσων πολιτών».

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...