Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν ΑΜΦΙΣΣΑΣ & ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 Η μετακίνηση του ενός από τους τρεις αναισθησιολόγους μέχρι τέλους του έτους στο .Γ.Ν. Λαμίας είναι πλέον γεγονός.

ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ.
Πλέον σύμφωνα με την απόφαση της γενικής συνέλευσης των γιατρών , ακυρώνονται τα τακτικά χειρουργεία μέχρι τέλους του 2016, και στο νοσοκομείο θα μπορούν να αντιμετωπίζονται χειρουργικά μόνο ασθενείς που δυνητικά απειλείται η ζωή τους ( εφόσον βέβαια υπάρχει εφημερεύων αναισθησιολόγος και καρδιολόγος).
Μετά από αυτές τις εξελίξεις είναι επιβεβλημένη η ξεκάθαρη τοποθέτηση του βουλευτή Φωκίδας , της διοικήτριας του Γ.Ν. Άμφισσας , και του διοικητικού συμβουλίου.
Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της απόφασης μετακίνησης της απόφασης και επαναλειτουργίας της παθολογικής ,  για αυτό το λόγο σας καλούμε όλους στην συγκέντρωση διαμαρτυρία στις 27/11/16 και ώρα 11:00 πμ στην πλατεία Ησαϊα στην Άμφισσα.
                                            ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ                       
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...