Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Ήρθε ο χειμώνας! Δείτε σε ποιες πόλεις θα χιονίσει

Τι και αν είναι τέλη Νοέμβρη... Για λίγες ώρες θα δουν πυκνές χιονοπτώσεις αρκετές πόλεις σε βόρεια ακόμα και κεντρική Ελλάδα...
Όπως αναφέρει το Greek-weather.org δεν αποκλείεται λοιπόν να δουν χιονοπτώσεις πόλεις όπως
η Αλεξανδρούπολη, η Κομοτηνή, η Ξάνθη, η Δράμα, η Καβάλα, ο Πολύγυρος, η Θεσσαλονίκη, η Κατερίνη, το Κιλκίς, οι Σέρρες, η Βέροια, η Έδεσσα, η Φλώρινα, η Κοζάνη, η Καστοριά, τα Γρεβενά, τα Γιάννενα, τα Τρίκαλα, η Λάρισα, η Καρδίτσα, αλλά ακόμα και η Λαμία, το Καρπενήσι, η Λιβαδειά αλλά και περιοχές της Αθήνας, ίσως και στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Φαίνεται να χιονίζει αρκετά πυκνά για περίπου ένα 10ωρο μεταξύ Τρίτης και Τετάρτης σε τμήματα των νομών Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Λήμνου, Δράμας, Σερρών, Καβάλας, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πέλλας, Ημαθίας, Πιερίας, Καστοριάς, Φλώρινας, Γρεβενών, Κοζάνη, Ιωαννίνων, Άρτας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας, Ευρυτανίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας, Εύβοιας, Βοιωτίας, Αττικής και Αρκαδίας.
Σύμφωνα πάντα με το greek-weather.org τα χιόνια θα φτάσουν σε πολύ χαμηλά ίσως και μηδενικά υψόμετρα τόσο του νομού Αττικής όσο και της Θεσσαλονίκης ενώ νιφάδες φαίνεται να βλέπει αρχικά η συμπρωτεύουσα. Στην Θεσσαλονίκη φαίνεται να χιονίζει για λίγο μέσα στην Τρίτη ενώ κάποιες νιφάδες ή και χιονοπτώσεις θα δουν κάτοικοι της Αθήνας την Τετάρτη.

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...