Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Με κορυφαίο θέμα την γνωμοδότηση για την Ίδρυση Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου η συνεδρίαση του συμβουλίου της ΔΚ Ιτέας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Παρακαλούμε όπως στις 30 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Τετάρτη ώρα 19:00 προσέλθετε στην Ιτέα και στην αίθουσα του συνεδριάσεων της Δημοτικής Ενότητας του Δήμου Δελφών, σε δημόσια τακτική συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 παρ. 3 του Ν. 3852/2010 με θέματα ημερήσιας διάταξης:

  •   Τεχνικό Πρόγραμμα της Δ.Κ. Ιτέας έτους 2017.
  •   Γνωμοδότηση του Τοπικού Συμβουλίου για την Ίδρυση Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου με έδρα την Ιτέα.
  •   Προτάσεις για την ύπαρξη Μεταβατικού χρονικού σταδίου για την εφαρμογή του Νόμου 2971/2001 που αφορά τα καταστήματα του Παραλιακού Μετώπου της Ιτέας.
  •   Διανοίξεις οδών, οι οποίες προβλέπονται στο εγκεκριμένο σχέδιο πόλης της Ιτέας του 1927 λαμβάνοντας υπ’ όψη τις σχετικές τροποποιήσεις σε αυτό.
  •   Ασφαλτοστρώσεις οδών με κλείσιμο στις λακκούβες. 
  •   Αντικατάσταση των σωλήνων αμιάντου στο δίκτυο ύδρευσης. 
  •   Προτάσεις για την διεκδίκηση ποσού που απέμεινε στο Δήμο Δελφών από τα Αντισταθμιστικά τέλη των Μεταλλείων για την περίοδο 2014-2015, από την Δ.Ε. ΙΤΕΑΣ. 


Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου 

της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας



ΓΟΥΩΡΘ ΤΖΩΝ-ΤΑΟΥΝΣΕΝΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...