Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Νοσοκομείο Λαμίας: Αφού έγινε χαμός βρήκαν λύση με τα χειρουργεία!

Μέσα σε 24ωρες βρήκαν λύση στο σοβαρό πρόβλημα της λειτουργίας του Χειρουργικού Τομέα στο νοσοκομείο της Λαμίας.
Τι έκαναν; Το απλό και το αυτονόητο που έπρεπε να είχαν κάνει από την πρώτη στιγμή.
Να μετακινήσουν, για όσο χρειαστεί, γιατρούς όμορων νοσοκομείων που ανήκουν στην 5η ΥΠΕ.

Γιατί έπρεπε να ξεσηκωθούν οι πάντες για να γίνει το αυτονόητο? Γιατί απλά οι διοικούντες είναι ανίκανοι.
Ξέρουν όμως να βγάζουν ανακοινώσεις και να λένε κατόπιν ενεργειών μου...., χωρίς μάλιστα να λένε ούτε ένα "ευχαριστώ" σε όλους εκείνους που κινητοποιήθηκαν για να βρεθεί λύση. Να τους χαιρόμαστε!!!!
Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (3/11) ο Διοικητής του Νοσοκομείου:
«Μετά από συντονισμένες ενέργειες, τόσο του Διοικητή του Γ.Ν Λαμίας όσο και της Διοίκησης της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, αποκαταστάθηκε  η ομαλή λειτουργία του Χειρουργικού Τομέα μετά και την μετακίνηση Αναισθησιολόγων, από όμορα Γενικά Νοσοκομεία ευθύνης και αρμοδιότητας της 5ης Υ.ΠΕ.
Κατόπιν τούτων, παύει να ισχύει η πρωθύστερη αναστολή Χειρουργείων  και δεν απαιτείται πλέον η διακομιδή των περιστατικών.
»

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΤΟΥ Γ.Ν. ΛΑΜΙΑΣ
 Δρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΥΓΟΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...