Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Ανθελληνικό Δημοσίευμα FT υπερ του υπόδικου Γεωργίου, του Στουρνάρα και του κου Ζημενς…

Οι Financial Times καλά θα κάνουν να απολογηθούν που έκαναν τον Χορηγό Επικοινωνίας στην εγκληματική συμμορία Γριβέα – Παπανδρέου όταν τα έτρωγαν από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και να αφήσουν την φτηνή προπαγάνδα με τις ελεεινές συγκρίσεις. Είναι το θράσος της αλαζονείας τους να συγκρίνουν μια κυβέρνηση που συγκρούεται με μαφιόζους απατεώνες όπως η Ελληνική, με την κυβέρνηση της Πολωνίας και της Ουγγαρίας! Χώρες κληρονόμοι της σοβιετικής ένωσης που η νομενκλατούρα αντικαταστάθηκε από την μαφία και οι κυβερνήσεις τους και τα υψηλότερα ποσοστά διαφθοράς με απευθείας σύνδεση της μαφιόζικης παρακρατικής εξουσίας του μετακομμουνισμού με τις «εκλεγμένες» κυβερνήσεις.
Από την άλλη, μία κυβέρνηση, που με όλα τα λάθη της, συγκρούεται με την διαπλοκή και τους εδώ μαφιόζους, και φυσικά με τον κάθε Γεωργίου που τους υπηρέτησε.
Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον στο περιθώριο της δίκης του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου, να κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες οι τύποι των financial times για να εξηγήσουν τους λόγους που τους έκαναν να συμμετέχουν σε μία εγκληματική δραστηριότητα διαφημίζοντας την μάλιστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...