Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Ευχαριστήριο μήνυμα ΛΕ.Μ.Α.ΦΩ. στο Δήμο ΔελφώνΠρος Δήμαρχο Δελφών Θανάση Παναγιωτόπουλο-Δημοτικό Συμβούλιο Δελφών Το σωματείο μας σε συνεργασία με την Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. (Αθλητική μοτοσυκλεστική ομοσπονδία Ελλάδας) με αριθμό αναγνώρισης ΓΓΑ Φ057 ανέλαβε να φέρει εις πέρας έναν δύσκολο και απαιτητικό αγώνα enduro Πανελληνίου πρωταθλήματος και πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδας, στις 06 Νοεμ. 2016 στην περιοχή της Άμφισσας.
Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και οργανωτική, αλλά και αγωνιστική κατά γενική ομολογία.

Η επιτυχία αυτή δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την καίρια και άμεση συνδρομή σας, ως συνδιοργανωτής του αγώνα, αλλά και με την οικονομική ενίσχυσή σας που κάλυπτε ένα μεγάλο μέρος των εξόδων του αγώνα.
Ελπίζουμε τα έξοδα αυτά να είχαν πολλαπλάσια ανταποδοτικότητα για τους δημότες σας.
Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου, τα μέλη και τους φίλους της ΛΕ.Μ.Α.ΦΩ. σας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας και είμαστε στη διάθεσή σας ώστε να προσφέρουμε και εμείς βοήθεια σε ανάλογες εκδηλώσεις του Δ.Δελφών στο μέτρο των δυνατοτήτων μας.

ΜΕ ΤΙΜΗ
Ο Πρόεδρος: Φανιδάκης Μανώλης
Τα μέλη: Ξηρός Ευθύμιος
Σολτάτος Ανδρέας
Ρέβας Δημήτριος
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...