Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Άλλο ένα ΟΧΙ της Ν.Δ. σε τροπολογία υπέρ εργαζομένων

Άλλο ένα ΟΧΙ από τη Ν.Δ. στην τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση για παράταση του αφορολόγητου στα καταστήματα duty free τα οποία δραστηριοποιούνται στις παραμεθόριες περιοχές.
Παρότι με τη ρύθμιση αυτή διασώζονται περισσότερες από 800 θέσεις εργασίας ενώ επωφελείται και το Δημόσιο καθώς γλυτώνει απώλεια εσόδων της τάξης των 100 εκατ. ευρώ, η Ν.Δ. αρνήθηκε να ψηφίσει τη σχετική διάταξη! Ευτυχώς για τους εργαζόμενους και τα δημόσια ταμεία η τροπολογία ψηφίστηκε, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι η Ν.Δ. έμεινε εκτεθειμένη.
‘Έχουν μια αλλεργία εκεί στην Πειραιώς σε οτιδήποτε φιλολαϊκό…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...