Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Έρχεται ο χιονιάς "Αριάδνη 2" με χιόνια στην Αθήνα

Ολοένα και πληθαίνουν τα προγνωστικά στοιχεία που θέλουν τον χιονιά ''ΑΡΙΑΔΝΗ 2'' με ιδιαίτερα ψυχρές αέριες μάζες να κινείται και πάλι προς τη χώρα μας.
Πρόκειται για έναν νέο μέτωπο ενός ισχυρού χιονιά από την Ρωσία, ο οποίος βάση των τελευταίων στοιχείων, φαίνεται να κινείται προς τα Βαλκάνια, την Ελλάδα και την Τουρκία το χρονικό διάστημα 25-29 Ιανουαρίου.
Οι πληροφορίες θέλουν τα χιόνια αυτή την φορά να είναι πιο πυκνά ιδιαίτερα στην Μακεδονία, την Θεσσαλία και την Στερεά Ελλάδα, ενώ φαίνεται η Αθήνα για άλλη μία φορά αυτό τον μήνα, να δέχεται για ένα διάστημα έντονες χιονοπτώσεις.
Μάλιστα και η Θεσσαλονίκη δεν αποκλείεται να δει χιονοπτώσεις πυκνές ίσως και με στρώσιμο για δεύτερη φορά μέσα σε 20 περίπου μέρες.

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...