Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Απίστευτη δήλωση Άδωνι: Να κλείσει ο ΔΟΛ, καπιταλισμό έχουμε (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι μάσκες πέφτουν σιγά, σιγά. Ο ίδιος άνθρωπος που ζητούσε να διαγραφούν τα 200 εκατ. ευρώ χρέη της Νέας Δημοκρατίας, ο ίδιος άνθρωπος που έσκουζε ότι δήθεν η κυβέρνηση οδηγεί τα ΜΜΕ σε λουκέτο, επειδή μάλλον δεν του αρέσουν οι τελευταίες εξελίξεις στον ΔΟΛ, επειδή εκδηλώνει τον φόβο του ότι δεν θα είναι παραμάγαζο της ΝΔ, τώρα ισχυρίζεται ότι "έτσι είναι η ελεύθερη αγορά, καπιταλισμό έχουμε".
Καταλάβατε τώρα; Καπιταλισμός a-la-carte
Ποτέ δεν ήταν πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας η σωτηρία των θέσεων εργασίας. Το πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας είναι οι εκδοτικοί όμιλοι να κάνουν προπαγάνδα υπέρ της ΝΔ και των διαπλεκόμενων συμφερόντων. Το πρόβλημα της ΝΔ είναι να μην διαταραχτεί τίποτα από την παλιά τάξη πραγμάτων στην Ελλάδα. Το πρόβλημα της ΝΔ είναι να ελέγχει την ενημέρωση.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...