Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Δελτίο Τύπου της Ο.Μ. Δ. ΔΕΛΦΩΝ

Μετά τη χρόνια υποβάθμιση της δημόσιας υγείας στο νομό μας σαν αποτέλεσμα των πολιτικών των προηγούμενων κυβερνήσεων έχει ήδη ξεκινήσει η πορεία αναβάθμισης σταδιακά και σταθερά σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του Υπουργείου Υγείας.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης επιβεβαιώνεται η επαναφορά στη θέση του στο Νοσοκομείο Άμφισσας του αναισθησιολόγου καθώς και η επαναλειτουργία της παθολογικής κλινικής με την άμεση πρόσληψη μόνιμου παθολόγου μετά από παρέμβαση του αναπλ. Υπουργού Υγείας Π. Πολάκη ενώ προχωρούν οι διαδικασίες για την πρόσληψη δύο ακόμα μόνιμων γιατρών (1 ακόμα παθολόγου και 1 μαιευτήρα).
Παράλληλα έχουν ήδη δημοσιευτεί οι πίνακες επιτυχόντων για τις 20 θέσεις νοσηλευτών και άλλων βοηθητικών ειδικοτήτων στη δημόσια υγεία του νομού μας.
Σε όλα αυτά καθοριστικός είναι ο ρόλος του βουλευτή Φωκίδας Ηλ. Κωστοπαναγιώτου.
Η δραστηριοποίηση της Ο.Μ Δελφών στη κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων της περιοχής μας θα είναι συνεχής.


Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Δ. Δελφών
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...