Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Ξηλώνεται η διοίκηση στα ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές

Ριζικές αλλαγές στην διοικητική δομή της ΕΛ.ΤΑ Ταχυμεταφορές δρομολογεί το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, τις επόμενες ημέρες.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες αφορμή στάθηκαν οι παρατυπίες που διαπιστώθηκαν στα δικαιολογητικά που κατέθεσαν στον διαγωνισμό που έκανε η ΕΛ.ΑΣ για την διανομή των διαβατηρίων.

Παράλληλα με τις διοικητικές αλλαγές στην «Ταχυμεταφορές ΕΛ.ΤΑ. Α.Ε.», προχωρά ήδη διοικητικός έλεγχος ώστε να διερευνηθούν περαιτέρω οι ευθύνες σχετικά με την κατάθεση των δικαιολογητικών στον διαγωνισμό της ΕΛ.ΑΣ., προυπολογισμού  10 εκατομμυρίων ευρώ.
Κομβικό σημείο της στρατηγικής του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης είναι η επιλογή νέου Δ.Σ. να συνδυαστεί με την κατάρτιση business plan της εταιρείας, στόχος του οποίου θα είναι τα ΕΛ.ΤΑ. να αναβαθμιστούν σε πυλώνα του τομέα των ταχυμεταφορών και της ταχείας, αποτελεσματικής και ασφαλούς αποστολής μικροδεμάτων στην ελληνική επικράτεια, θέτοντας παράλληλα οριστικό τέρμα στις κακοδαιμονίες και τις κατεστημένες καταστάσεις του παρελθόντος.

Πηγή:ΑΥΓΗ 
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...