Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ διασύρουν την Ελλαδα με τις ευλογίες του ΠΑΣΟΚ

Θυμάστε τον Γιώργο Παπανδρεου που γυρνούσε όλη την υφήλιο και δυσφημούσε την Ελλαδα; Στο CNN ελεγε οτι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα, άλλου οτι ειμαςτε τεμπέληδες, άλλου ποτό η Χωρα ειναι Τιτανικός;
Στο ίδιο ανθελληνικό παραλήρημα προχώρησε ο Πρασινοφρουρος προεδρος της ΠΟΕΔΗΝ στον Gardian, ο οποιος παρουσίασε μια τριτοκοσμική χώρα στην Υγεία, ενω οπως παραδέχεται δεν υπάρχουν στοιχεία απο το 2012! Δηλαδή χωρις στοιχεία απο την περίοδο που ο Λοβερδος κι ο Γεωργιαδγης έκλειναν Νοσοκομεία και μείωσαν το προσωπικό κατα 20.000!!!!! Τότε ομως ο ΠΑΣΟΚος προεδρος ελεγε οτι ο Γεωργιαδης «ειναι εργατικός» (στα λουκέτα σίγουρα)
Στο ανθελληνικό δημοσίευμα αναφέρετε οτι «Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν (σ.σ.δεν υπάρχουν απο το 2012), αλλά και τις μαρτυρίες γιατρών και εκπροσώπων εργαζομένων, η κατάσταση στην Ελλάδα είναι χαοτική και η χώρα βρίσκεται στο μέσον μιας κατάρρευσης της δημόσιας υγείας» δηλαδή το απόλυτο τίποτα και χωρις στοιχεία.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΡΟΔΟΥ ΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΠΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...