Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ διασύρουν την Ελλαδα με τις ευλογίες του ΠΑΣΟΚ

Θυμάστε τον Γιώργο Παπανδρεου που γυρνούσε όλη την υφήλιο και δυσφημούσε την Ελλαδα; Στο CNN ελεγε οτι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα, άλλου οτι ειμαςτε τεμπέληδες, άλλου ποτό η Χωρα ειναι Τιτανικός;
Στο ίδιο ανθελληνικό παραλήρημα προχώρησε ο Πρασινοφρουρος προεδρος της ΠΟΕΔΗΝ στον Gardian, ο οποιος παρουσίασε μια τριτοκοσμική χώρα στην Υγεία, ενω οπως παραδέχεται δεν υπάρχουν στοιχεία απο το 2012! Δηλαδή χωρις στοιχεία απο την περίοδο που ο Λοβερδος κι ο Γεωργιαδγης έκλειναν Νοσοκομεία και μείωσαν το προσωπικό κατα 20.000!!!!! Τότε ομως ο ΠΑΣΟΚος προεδρος ελεγε οτι ο Γεωργιαδης «ειναι εργατικός» (στα λουκέτα σίγουρα)
Στο ανθελληνικό δημοσίευμα αναφέρετε οτι «Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν (σ.σ.δεν υπάρχουν απο το 2012), αλλά και τις μαρτυρίες γιατρών και εκπροσώπων εργαζομένων, η κατάσταση στην Ελλάδα είναι χαοτική και η χώρα βρίσκεται στο μέσον μιας κατάρρευσης της δημόσιας υγείας» δηλαδή το απόλυτο τίποτα και χωρις στοιχεία.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΡΟΔΟΥ ΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΕΠΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...