Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

Οργή για το βρώμικο χτύπημα κατά της Ελλάδας από τον κηφήνα ΠΑΣΟΚο και την Guardian! Η απάντηση Πολάκη...

«Πως είναι δυνατόν να βγαίνει ένας τύπος με στοιχεία του 2011 και να συκοφαντεί την Ελλάδα στο εξωτερικό, την ώρα που οι Άγγλοι Tour Operators παίρνουν προκρατήσεις για το καλοκαίρι»;
Την απάντηση δίνει υψηλόβαθμο στέλεχος κορυφαίο τουριστικού οργανισμού που αντιπροσωπεύει εδώ και χρόνια, μεγάλους άγγλους tour operators: «Αυτή την εποχή, διοχετεύονται στην Βρετανική αγορά τα τουριστικά πακέτα των μεγάλων οργανισμών, που έχουν συμφωνηθεί κατά την διάρκεια της μεγαλύτερης έκθεσης τουρισμού, WTM στο Λονδίνο.

Από τα μέσα Δεκέμβρη μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου είναι η πλέον νευραλγική περίοδος που καθορίζεται η ζήτηση για τις καλοκαιρινές διακοπές. Αυτή την περίοδο λοιπόν, ενεργοποιούνται οι «λομπίστες» με σκοπό να τορπιλίσουν ή να προβάλλουν τουριστικούς προορισμούς. Η Guardian έχει μια ιδιαίτερα αρνητική παράδοση κατά της Ελλάδας γεγονός που εξηγείται εύκολα αφού το τουρκικό υπουργείο τουρισμού διοχέτευε σεβαστό διαφημιστικό κονδύλι στην εν λόγω εφημερίδα. Αυτό όμως που συνέβει τώρα, δεν έχει προηγούμενο. Να εμφανίζεται Έλληνας συνδικαλιστής και να συκοφαντεί την χώρα του, με στοιχεία του 2011 και να καλλιεργεί κλίμα τρομοκρατίας που ουδόλως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα! Εμείς για το 2016, διακινήσαμε 110,000 επισκέπτες και ενώ είχαμε περιπτώσεις ατυχημάτων, ειδικά στην Κρήτη, δεν είχαμε ούτε ένα Complaint (παράπονο) για την περίθαλψη στην χώρα!
Δεν είναι λοιπόν λογικό να βγαίνει οποιοσδήποτε και να τρομοκρατεί λες και είναι τζιχαντιστής, λέγοντας ότι «ο κόσμος πεθαίνει στα νοσοκομεία της Ελλάδας» και να καταστρέφει την δουλειά που κάνουμε εμείς για να κρατήσουμε την εικόνα της χώρας ψηλά. Είναι ντροπή!
Και αλήθεια, αν δεν φέρουμε εμείς τους τουρίστες, πως θα πάρει ο εν λόγω κύριος – είδα ότι είναι και συνδικαλιστής – τον μισθό του;
Αυτά αρκούν για να καταλάβει κανείς το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν ορισμένοι εις βάρος της Ελλάδας.

Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...