Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Αλληλοκαρφώματα και αποκαλύψεις...

Άφωνος ο Μητσοτάκης μετά τις επιθέσεις από τους οικείους του. Την Μπακογιάννη, τον Σαμαρά και φυσικά τον Βενιζέλο. Δεν έχει αρθρώσει κουβέντα παρόλο που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί πολιτικά τον πόλεμο απο κεντρα τύπου Βαγγέλη Βενιζέλου.
Ντόρα και Βενιζέλος, δηλαδή Σαμαράς, απεργάζονται κυβέρνηση – πλυντήριο στην οποία όμως αποκλείουν τον Μητσοτάκη για πρωθυπουργό! Πως είναι δυνατόν να καρφώνονται έτσι; Αυτοί και τα δημοσιογραφικά ασπόνδυλα που τους στηρίζουν δεν μας έχουν πρήξει για τις δημοσκοπήσεις που δίνουν στον Κούλη την αυτοδυναμία; Δεν είναι ο καταλληλότερος σύμφωνα με το σανό που ταΐζουν τους πολίτες;
Ελπίζουμε τώρα να καταλάβει και ο πιο αδαής, ότι τα σκουπίδια τα κρατούν για τους πολίτες και όχι για τους εαυτούς τους. Αυτοί ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να γίνει ποτέ πρωθυπουργός, αλλά και οι ίδιοι θα εξαφανιστούν από το πολιτικό σκηνικό. Πιθανόν λοιπόν να παίζουν τα ρέστα τους για να επιβιώσουν πολιτικά, αφού το παραμύθι του Μητσοτάκη ως πρωθυπουργός αποκαλύπτεται περίτρανα. Αυτή όμως ως πολιτικά ασπόνδυλα θα παίξουν τα ρέστα τους για να γλυτώσουν, έστω και αν χρειαστεί να προσκυνούν ως Ταλιμπάν ακόμα και τον Αλέξη Τσίπρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...