Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Ο Πολακής έστειλε στον Εισαγγελέα φακέλους με «αμισθους συνεργάτες» που τα έπαιρναν μαύρα από το ΚΕΕΛΠΝΟ (βίντεο)

Περίπου 700-800 εκατ. ευρώ διακινήθηκαν μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ «βγήκαν μεροκάματα» σε κατά τα άλλα άμισθους συνεργάτες βουλευτών και υπουργών όπως του Άδωνι Γεωργιάδη, σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μιλώντας «Στο Κόκκινο».
Το ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν «μαύρο πηγάδι διαφθοράς που όσο το σκάβεις τόσο πιο πολλές βρομιές ανακαλύπτεις και καταλαβαίνεις πώς φτάσαμε εδώ που φτάσαμε ως χώρα» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.
«Η έρευνα που είναι σε εξέλιξη από την εισαγγελέα Διαφθοράς κ. Ράικου αφορά πάρα πολλές υποθέσεις, όχι μόνο αυτές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Διαρκώς ανακαλύπτουμε πράγματα, βλέπουμε ανθρώπους που είχαν διοριστεί σε βουλευτικά και υπουργικά γραφεία -και μιλάω για τον κ. Γεωργιάδη, που κάποιους που υποτίθεται τους είχε ως άμισθους συνεργάτες Τύπου, τους είχαν βγάλει και ένα μεροκάματο στο ΚΕΕΛΠΝΟ, σε κάποιες δομές στις οποίες ποτέ δεν πάτησαν και ποτέ δεν έκαναν την οποιαδήποτε δουλειά εκεί».
Παράλληλα, υπάρχει και άλλος έλεγχος για το κτίριο, ή τις θερμικές κάμερες για τη γρίπη, τις επισκευές κτιρίου στη Βάρη που πληρώθηκε η αποπεράτωση τέσσερις φορές, όπως ανέφερε.
«Κάθε ημέρα αυξάνεται ο λογαριασμός. Μετά την Ολυμπιάδα, αν προσθέσει κανείς τα επιχορηγούμενα προγράμματα, το μεγάλο δάνειο για τα εμβόλια της γρίπης, τα συνολικά κεφάλαια που διακινήθηκαν μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ είναι της τάξης των 700-800 εκατ. ευρώ», εκτίμησε ο κ. Πολάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...