Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

Η εγκληματική οργάνωση Σημίτη είναι εδώ

Με όποιο προσωπείο και αν εμφανίζεται, αυτό του Παπανδρέου, του Σαμαρά ή του Κυριάκου, η εγκληματική οργάνωση Σημίτη είναι ζωντανή και εθνικά επικίνδυνη. Ο Λιακουνάκος και ο Εμμανουήλ, που θησαύρισαν με τα σκάνδαλα των εξοπλιστικών επί Σημίτη, έτυχαν ασυλίας επί Παπανδρέου και πρωτοφανούς ξεπλύματος από Σαμαρά – Βενιζέλο.
Είναι αδιανόητη η αποκάλυψη ότι την ώρα που αχυράνθρωπος Στουρνάρας γονάτιζε τους έλληνες, ο Στουρνάρας ο στενός συνεργάτης του Σημίτη για να μην ξεχνιόμαστε, την ίδια στιγμή χάριζε ακόμα και τα πρόστιμα σε Λιακουνάκο και Εμμανουήλ.

Νομίζαμε ότι το εγκληματικό τους θράσος θα έφτανε μέχρι το σημείο να αφήνουν τον Λιακουνάκο να αλωνίζει ανενόχλητος και να περνούν νύχτα τροπολογίες – σκάνδαλα για να αποφυλακίσουν τον Εμμανουήλ. Πέσαμε έξω. Είναι πλέον προφανές ότι η ίδια εγκληματική συμμορία με εγκέφαλο τον Κώστα Σημίτη είναι η διαχρονική μάστιγα της Ελλάδας ακόμα και σήμερα.
Ας βρεθεί τώρα κάποιος καλοπροαίρετος να ισχυριστεί ότι όχι μόνο μεθόδευσαν την αποφυλάκιση του Εμμανουήλ, αλλά του έσβησαν και τα πρόστιμα αρκετών εκατομμυρίων, «κατά λάθος» ή με το αζημίωτο!
Αυτή την εγκληματική οργάνωση αν εξαρθρώσει η κυβέρνηση, αμέσως θα δώσει και λύση στην ελληνική κρίση. Όλα τα άλλα είναι πολιτικαντισμοί και ιδεολογικοί φερετζέδες τύπου Φίλη.

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...