Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

EWG: Έκλεισε η συμφωνία. Δευτέρα επιστρέφουν οι θεσμοί

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η συμφωνία για το κλείσιμο της αξιολόγησης έχει επιτευχθεί. Με οριακές υποχωρήσεις από την Ελληνική πλευρά και σημαντική αποδόμηση του Σόιμπλε Καταλυτικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη έπαιξαν ο επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί και ο Μπενουά Κερέ έχοντας το αντίστοιχο πληρεξούσιο από την Κομισιόν και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αντίστοιχα.
Εξαιρετικής σημασίας ήταν η χθεσινή δήλωση της Μέρκελ που στην…ουσία αποδόμησε την ρητορική Σόιμπλε και έδωσε το πράσινο φως στους υπόλοιπους θεσμούς για να προχωρήσουν σε σύγκλιση.
Μία απαραίτητη σύσταση στην Ελληνική Κυβέρνηση: Τώρα που τελειώνει η φαρσοκωμωδία και η εκλογολογία, είναι απόλυτη προτεραιότητα η εξόντωση της συμμορίας των διεφθαρμένων που ακόμα κατατρώει τις σάρκες της πατρίδας. Όλες οι υποθέσεις πρέπει να προχωρήσουν άμεσα με κυρία αυτή της δημεύσεις περιουσιών των απατεώνων ακόμα και τον δεσμευμένων περιουσιακών στοιχείων σε υπόδικους. Δεν θα έχετε καμία δικαιολογία εάν δεν προχωρήσετε στην κάθαρση άμεσα. Είναι η τελευταία σας ευκαιρία. Και ο μόνος τρόπος να μην χρειαστεί η ενεργοποίηση των μέτρων που φέρνετε.

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...