Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

Εμβόλιμον: Νέα παρουσίαση βιβλίου στα Άσπρα Σπίτια.

Στο εντευκτήριο του περιοδικού Εμβόλιμον (συγκρότημα Πύλος στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας), την Πέμπτη 30/3/2017 στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου της Ζωής Καλαφάτη "Φοβάμαι να κάνω όνειρα".
Στο βιβλίο που εκδόθηκε πριν λίγους μήνες από τις εκδόσεις Οδός Πανός, απεικονίζεται η ελληνική πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα των τελευταίων χρόνων, κάνοντας φλας- μπακ στις αξίες και τα ήθη του παρελθόντος.

Με «Μια γραφή σαν ...νυστέρι δυνατό, κοφτερό, πικρό, κι αληθινό», όπως γράφτηκε από κριτικές, η συγγραφέας εκφράζεται με ρεαλισμό, χιούμορ αλλά και προβληματισμό στα 54 σύγχρονα χρονογραφήματα του έργου.
Η οικονομική κρίση, τα διλήματα του απλού ανθρώπου μπροστά στο πολιτικό χάος της εποχής, η φθορά της ανθρώπινης ύπαρξης από τα άδικα της ζωής, είναι θέματα που μας αφορούν όλους.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...