Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017

Μπλόκο στον Ερντογάν και στην Σουηδία!

Νέο «μπλόκο» στον Ερντογάν: Ακύρωσαν ομιλία στελέχους του κόμματός του στη Σουηδία.
Η εκστρατεία που έχει ξεκινήσει ο Ταγίπ Ερντογάν στην Ευρώπη υπέστη ένα ακόμη πλήγμα εν μέσω της κρίσης που έχει ξεσπάσει μεταξύ Τουρκίας και Ολλανδίας. Αξιωματούχος του κόμματος του Τούρκου προέδρου (AKP), είχε προγραμματιστεί να μιλήσει σήμερα σε εκδήλωση στη Στοκχόλμη.

Ομως, ο ιδιοκτήτης του χώρου στον οποίο θα φιλοξενούνταν αυτή, ακύρωσε το συμβόλαιο. Σύμφωνα με το πρακτορείο Dogan, που μετέδωσε την είδηση, ο ιδιοκτήτης δεν εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
Πέρα από το διπλωματικό επεισόδιο Τουρκίας-Ολλανδίας, που ξέσπασε μετά από την απόφαση των ολλανδικών αρχών να μην επιτραπεί να μιλήσει ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου στο Ρότερνταμ, από την προηγούμενη εβδομάδα πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχουν εμποδίσει Τούρκους πολιτικούς να πραγματοποιήσουν εκδηλώσεις στο έδαφός τους, στην καμπάνια υπέρ του «ναι» στο τουρκικό δημοψήφισμα.

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...