Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Ηλίας Κωστοπαναγιώτου: «Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ κ.Πετράκη»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Πέμπτη 23/02/2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του βουλευτή του νομού Ηλία Κωστοπαναγιώτου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Κωνσταντίνο Πετράκη.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση από τον οργανισμό σχετικά με τα δεδομένα που αφορούν το νέο σιδηροδρομικό δίκτυο και τις συνέπειες του συγκεκριμένου σχεδιασμού για την υπάρχουσα σιδηροδρομική γραμμή η οποία εξυπηρετεί το νομό Φωκίδας.

Ο βουλευτής στην συζήτηση τόνισε την ανάγκη διατήρησης σε λειτουργία της υπάρχουσας γραμμής, καθόσον πλήθος οικισμών και επιχειρήσεων, σε μεγάλο τμήμα του νομού, εξυπηρετούνται συγκοινωνιακά με τις γύρω πόλεις, αλλά και με την Αθήνα.
Από την διατήρηση της υπάρχουσας γραμμής και την συνέχιση της λειτουργίας της μπορούν να ωφεληθούν όχι μόνο οι κάτοικοι του νομού και οι τουρίστες/επισκέπτες αλλά σε μεγάλο βαθμό και οι επιχειρήσεις με την διακίνηση των εμπορευμάτων τους μέσω αυτής.
Ο κ. Πετράκης συμφώνησε στην παραπάνω αναγκαιότητα και δήλωσε ότι πρόθεση του οργανισμού αποτελεί η συνέχιση της λειτουργίας της γραμμής αυτοτελώς από Λιανοκλάδι έως Αθήνα, εξυπηρετώντας έτσι τις τοπικές ανάγκες.
Στα πλαίσια του σχεδιασμού για την καλύτερη συγκοινωνιακή κάλυψη των πολιτών του νομού οι αναγκαίες πρωτοβουλίες θα συνεχιστούν.

Ηλίας Κωστοπαναγιώτου
Βουλευτής ν. Φωκίδας ΣΥΡΙΖΑ
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...