Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

(Άντε με το καλό και στα δικά μας): Υπό κράτηση η σύζυγος του Φρανσουά Φιγιόν

Δεν λέει να κοπάσει ο θόρυβος στη Γαλλία γύρω από το περιβόητο «Penelopegate» και τη εμπλοκή της συζύγου του υποψηφίου των συντηρητικών για την γαλλική προεδρία. Ο Φρανσουά Φιγιόν ακύρωσε σημερινή εμφάνισή του και αναμένεται να δώσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου, ενώ η σύζυγός του φέρεται να έχει τεθεί υπό κράτηση.

Όπως αναφέρει η γαλλική ιστοσελίδα Mediapart, η σύζυγος του υποψήφιου για την γαλλική προεδρία βρίσκεται υπό κράτηση και ανακρίνεται για την υπόθεση με τα χρήματα που φέρεται να είχε λάβει ως βοηθός του συζύγου της στη Βουλή, ενώ η ίδια δήλωνε «οικιακά».
Αναμένεται, μάλιστα, ο ανακριτής να απαγγείλει κατηγορίες στην Πενέλοπε Φιγιόν, κάτι που ίσως συμβεί και στον ίδιο τον Γάλλο πολιτικό.
Ο Φρανσουά Φιγιόν ακύρωσε σήμερα μια εμφάνισή του στο ετήσιο αγροτικό παζάρι του Παρισιού χωρίς να δώσει συγκεκριμένο λόγο. Η εκδήλωση αυτή, μάλιστα, θεωρείται παραδοσιακά ένα σημαντικό γεγονός για πολιτικούς που θέλουν να ενδυναμώσουν το προφίλ τους.
Μάλιστα, αρκετοί Γάλλοι δημοσιογράφοι αναφέρουν στο Twitter ότι ο Φ. Φιγιόν ενδέχεται να δώσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου σε λίγη ώρα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...