Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Συνάντηση Δημάρχου Δελφών με Εισαγγελέα Πρωτοδικών στην Άμφισσα

Τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας, κ. Κωνσταντίνο Πέτσα επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Δελφών Θανάσης Παναγιωτόπουλος. Αιτία της πρωτοβουλίας αυτής εκ μέρους του Δημάρχου Δελφών υπήρξε η έξαρση διαρρήξεων σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και νοικοκυριά στο Δήμο μας.
Ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε εκτενώς τον κ. Εισαγγελέα για τις συνεχείς καταγγελίες πολιτών για τα εντεινόμενα κρούσματα διαρρήξεων, που διαταράσσουν το αίσθημα ασφάλειας στην περιοχή μας και γεννούν εύλογη ανησυχία.
Τέλος ο Δήμαρχος Δελφών, προκειμένου να περιοριστεί κατά το μέγιστο εφικτό η παραβατικότητα που επισημαίνουν οι καταγγελίες των συμπολιτών μας, ζήτησε τη μεγαλύτερη δυνατή αστυνόμευση για τις δημοτικές ενότητες του Δήμου μας.

Κατά τη συνάντηση παρόντες ήταν και αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...