Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Google Meet: Η νέα υπηρεσία επαγγελματικής επικοινωνίας της Google!

H νέα υπηρεσία που παρουσίασε η Google ονομάζεται Meet και αφορά κυρίως τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες αφού κάνει πολύ εύκολη τη δημιουργία online meetings.


Με μία πρώτη ματιά το Meet θυμίζει αρκετά το Hangouts, όμως διαφέρει στο γεγονός ότι προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας και διαχείρισης διαδικτυακών συσκέψεων για να μπορούν όλοι να συμμετέχουν όπου και αν βρίσκονται αρκεί να έχουν λάβει τον ειδικό κωδικό της συγκεκριμένης σύσκεψης.

Η ποιότητα των συσκέψεων μπορεί να είναι με video 720p ή μόνο με ήχο ενώ κάθε χρήστης που μιλάει, εμφανίζεται στην επάνω πλευρά της οθόνης και από κάτω η λίστα με τους συμμετέχοντες όπως στο hangouts.

Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη σύντομα σε όλους τους χρήστες, τόσο σε υπολογιστές όσο και σε Android και iOS συσκευές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...