Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Η Βελκουλέσκου έδωσε τα λαμόγια του PSI: Ας μην κουρεύατε τα ταμεία!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ! ΜΑΣ ΕΤΡΙΨΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ… Προκειμένου να αποφύγει το σφυροκόπημα του Ευκλείδη Τσακαλώτο στην διαπραγμάτευση, αναφορικά με την μείωση συντάξεων που ζητά το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Βελκουλέσκου είπε το αυτονόητο. Αυτό που λέμε εμείς εδώ και χρόνια. «Αν δεν θέλετε να κόψετε τις συντάξεις, ας μην κουρεύονται τα ασφαλιστικά ταμεία»!!!
Αυτό ήταν το επιχείρημα της, προκειμένου να ζητήσει περαιτέρω μείωση των συντάξεων που αυτή τη στιγμή χρηματοδοτούνται κατά ένα μεγάλο ποσοστό από το ελληνικό ΑΕΠ. Φυσικά δεν είπε τίποτα για την Ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών που έγινε την ίδια στιγμή που κουρευόντουσαν τα ασφαλιστικά ταμεία με το PSI. Εκεί βλέπετε, είχαν επενδύσει τα κοράκια του ΔΝΤ για να κερδοσκοπήσουν.
Μετά από αυτό, η απόδοση ποινικών ευθυνών για το έγκλημα του PSI είναι μονόδρομος. Με τη σφραγίδα μάλιστα της Βελκουλέσκου.


Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...