Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής: Ασημένιο μετάλλιο η Μιλλούση

Νέα μεγάλη διάκριση για την ελληνική γυμναστική στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού.
Μετά το χρυσό του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους, η Βάσω Μιλλούση κατάκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη δοκό ισορροπίας στη διοργάνωση που ολοκληρώθηκε στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συγκέντρωσε 13.633 βαθμούς, 200 λιγότερους από την Ρουμάνα, Καταλίνα Πονόρ (13.833 β.) η οποία πήρε το χρυσό και 200 περισσότερους από την Αυστραλή, Έμιλι Λιτλ, που ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου με 13,433 βαθμούς.
Παρά το γεγονός ότι στον προσθεσινό προκριματικό η Μιλλούση είχε πλασαριστεί στην τέταρτη θέση (13.133 β.), στον τελικό εκτέλεσε άψογα το νέο της πρόγραμμα κι έδειξε πανέτοιμη για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρουμανίας (19-23 Απριλίου).
Η ελληνική αποστολή επιστρέφει αύριο (Δευτέρα 20/03) από το Μπακού, μέσω Κωνσταντινούπολης, και αναμένεται να αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στις 13:35. 


Συγχαρητήρια στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια

Συγχαρητήρια στη Βασιλική Μιλλούση για την κατάκτηση της 2ης θέσης στη δοκό ισορροπίας, στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης «AGF Trophy 2017» έδωσαν μέσω Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Η Βασιλική Μιλλούση χαρίζει στην Ελλάδα ακόμα ένα μετάλλιο.Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του ασημένιου στο παγκόσμιο κύπελλο της ενόργανης!», έγραψε ο κ. Τσίπρας.
«Μεγάλο μπράβο στη Β. Μιλλούση για το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκ. Κύπελλο Ενόργανης στο Μπακού. Μας έκανες περήφανους», ήταν το μήνυμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ, απηύθυνε τα θερμά του συγχαρητήρια στη Βασιλική Μιλλούση, η οποία, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του, «κατέκτησε τη 2η θέση στη δοκό ισορροπίας στο παγκόσμιο κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής στο Μπακού, συνεχίζοντας έτσι τις μεγάλες επιτυχίες της Ελληνικής Γυμναστικής».
«Βασιλική Μιλλούση - η Ελλάδα που επιμένει. Σε ευχαριστούμε για το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Ενόργανης», έγραψε στο Τwitter ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...