Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Ένας κόσμος βιβλία» στο Πεδίον του Άρεως, από σήμερα Κυριακή 2 έως την Τρίτη 4 Απριλίου

Τριήμερο εκδηλώσεων με τίτλο «Ένας κόσμος Βιβλία», ξεκινά από σήμερα Κυριακή 2 Απριλίου ,  στο Πεδίον του Άρεως, με έναυσμα την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.
Πιο συγκεκριμένα οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα Κυριακή από τις 11.00 έως τις 16.00, αύριο Δευτέρα, από τις 9.00 έως τις 13.00 και την Τρίτη, από τις 9.00 έως τις 13.00 και από τις 16.00 έως τις  20.00.

Επιδιώκουν να προβάλλουν τη σπουδαιότητα αλλά και την  αναγκαιότητα που έχουν τα παιδικά βιβλία στη ζωή κάθε παιδιού και εστιάζουν στις “ιστορίες που έχουν τη δύναμη να ενώνουν κόσμους, στα βιβλία που μας βοηθούν να κατανοήσουμε έναν κόσμο που μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν άγνωστος για πολλούς, τον κόσμο των προσφύγων”.
Συνδιοργανωτές η Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών και το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, με την υποστήριξη μιας πλειάδας φορέων της εκπαιδευτικής και μορφωτικής κοινότητας.
Στο πλαίσιο του τριημέρου των εκδηλώσεων θα διοργανωθούν εκδηλώσεις με συγγραφείς, εργαστήρια για γονείς και εκπαιδευτικούς, ειδικές δημιουργικές δράσεις και παιχνίδια, έκθεση φωτογραφίας.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...