Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Εκπρόσωπος Κομισιόν: Η Ελλάδα ξεπέρασε το 2016 και τον στόχο του 2018

«Η Ελλάδα παρουσίασε πλεόνασμα 4,2% του ΑΕΠ για το 2016, με βάση τους ορισμούς του προγράμματος. Αυτό είναι σημαντικά πάνω από το 0,5% του ΑΕΠ που ήταν ο στόχος του προγράμματος για το 2016 και πάνω ακόμα και από τον στόχο του 3,5% του ΑΕΠ που προβλέπεται… το 2018.
Αυτό επιβεβαιώνει τις τάσεις που εμείς στην Κομισιόν αναφέρουμε εδώ και καιρό», είπε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες.
Όπως είπε, η αποστολή των θεσμών επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα, με στόχο να υπάρξει συμφωνία Staff Level Agreement το συντομότερο δυνατό, δήλωσε ο Μαργαρίτης Σχοινάς. Όπως είπε, οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν αύριο Τρίτη και αναμένεται να κρατήσουν κάποιες ημέρες.

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...