Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Άσκηση Ετοιμότητας Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιτέας

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 27 Απριλίου 2017 και περί Ω/09:00 π.μ. η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιτέας πραγματοποίησε με επιτυχία Άσκηση Ετοιμότητας στις κτιριακές εγκαταστάσεις του 6/Θ Δημοτικού Σχολείου Κίρρας, της Τ.Κ. Κίρρας, Δ.Ε. Ιτέας του Δ. Δελφών.
Στην άσκηση συμμετείχαν ο Διευθυντής, το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι μαθητές του 6/Θ Δημοτικού Σχολείου Κίρρας, το Τμήμα Τροχαίας Ιτέας και η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε Νομού Φωκίδας.
Η Υπηρεσία μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την άψογη συνεργασία, ιδιαιτέρως δε τον Διευθυντή, το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές του 6/Θ Δημοτικού Σχολείου Κίρρας για τις ενέργειες εκκένωσης που έκαναν.


Ο Διοικητής


Επίπυραγός 
Ιωάννης Σπ. Κολομπούρος

Ακολουθούν φωτογραφίες από την άσκηση.






Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...