Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδας Σχετικά με τα οικογενειακά επιδόματα

Τη Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2017 πιστώθηκε στους λογαριασμούς 725.000 οικογενειών δικαιούχων ως προκαταβολή, το 50% της πρώτης δόσης των οικογενειακών επιδομάτων του έτους 2017.
Όπως και το 2016, αποδόθηκε ως προκαταβολή το 50% της πρώτης δόσης. Και αυτό διότι δεν έχουν υποβληθεί ακόμα οι δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος και δεν έχει ανοίξει η πλατφόρμα των σχετικών αιτήσεων. Έτσι, αποφεύγεται η πληρωμή μη δικαιούχων που στη συνέχεια αναζητούνται.
Όσον αφορά στην πραγματικότητα:
  • ► Το σύνολο των δικαιούχων πολύτεκνων οικογενειών υπερβαίνει τις 101.000 (82.000 τρίτεκνοι, 19.000 πολύτεκνοι).
  • ► Σε σχέση με πέρυσι έχει αυξηθεί το συνολικό ποσό που δίνεται κατά 8,5%.
  • ► Το συνολικό ποσό που πιστώθηκε στους λογαριασμούς ξεπερνά τα 101 εκατομμύρια ευρώ.
  • ► Τα αναδρομικά παλαιότερων ετών ξεπερνούν τα 29 εκατομμύρια ευρώ.
Με την υποβολή των νέων φορολογικών δηλώσεων, οι δικαιούχοι θα πρέπει άμεσα να συμπληρώνουν την αίτηση Α21, ώστε στην επόμενη δόση να τους καταβληθεί το σύνολο των ποσών της 1ης και 2ης τριμηνιαίας δόσης.
Για να σταματήσει η παραπληροφόρηση μπορούν οι δικαιούχοι να απευθύνονται στο νέο τηλεφωνικό κέντρο του ΟΓΑ 213 1519300 ή στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr), στην ένδειξη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...