Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Δήμαρχος Δήμου Δελφών: Απάντηση σε ανακοίνωση του κ. Παν. Ταγκαλή.

Ο κ. Ταγκαλής μπαίνει στον κόπο να ανακοινώσει στους συνδημότες μας ότι η παράταξή του καταψήφισε στο Δημοτικό Συμβούλιο τη δαπάνη για τον τετραήμερο εορτασμό της Απελευθέρωσης του Κάστρου των Σαλώνων, η οποία ανέρχεται φέτος στο ποσό των 18.000 ευρώ.
Λησμονεί ο επικεφαλής της μειοψηφίας ότι ο ίδιος ως Αντιδήμαρχος Άμφισσας δαπάνησε το 2014 για τον ίδιο εορτασμό το ποσό των 16.000 ευρώ, σε ένα τριήμερο που είχε τόση μεγάλη εμβέλεια και οργανωτικό μόχθο, που σήμερα δεν ανευρίσκεται καν δημοσιευμένο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων αυτών στο διαδίκτυο.
Υπενθυμίζουμε ότι επρόκειτο για μια χρονιά που ο Δήμος Δελφών ουσιαστικά βρισκόταν στα πρόθυρα της χρεωκοπίας, όπως αποδείκνυαν οι γνωστές εκθέσεις κινδύνου που λάμβανε την ίδια εποχή ο Δήμος μας από το Οικονομικό Παρατηρητήριο του Υπουργείου Εσωτερικών, που μας απειλούσε με επιτροπεία. Μάλλον τότε όφειλε να νοιαστεί κυρίως για την οικονομική κατάσταση του Δήμου Δελφών ο κ. Ταγκαλής.
Σήμερα η οικονομική κατάσταση του Δήμου μας έχει βελτιωθεί ουσιαστικά και οι προϋπολογισμοί μας εκτελούνται σχεδόν υποδειγματικά, χάρη στις δύσκολες αποφάσεις και την επίμονη προσπάθειά μας και παρά τις γνωστές «τρικλοποδιές», στις οποίες έχουμε αναφερθεί παλιότερα.
Σχετικά με τον εορτασμό για την απελευθέρωση του Κάστρου των Σαλώνων, η δημοτική μας αρχή δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην ουσιαστική αναβάθμιση αυτής της επετείου, που την θεωρούμε κορυφαία και πολύ σημαντική για την Άμφισσα και το Δήμο μας. Για το λόγο αυτόν παρουσιάζουμε φέτος, με τη βοήθεια πολλών συλλόγων και δεκάδων συμπολιτών μας, ένα καλά προετοιμασμένο, συνεκτικό και αξιόλογο πρόγραμμα ιστορικής μνήμης και τιμής στον Απελευθερωτικό Αγώνα των προγόνων μας.
Λυπούμαστε που τις άγιες αυτές ημέρες του Πάσχα, αλλά και μέσα στην περίοδο που πλησιάζουμε στη μεγάλη επέτειο της πόλης μας, αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε άλλη μια φορά σε λαϊκιστικές και κατώτερες των περιστάσεων προσεγγίσεις.

Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Άμφισσας
Αριστείδης Αγγελόπουλος

Υ.Γ. Παραθέτουμε σε αντιπαραβολή τα προγράμματα των εκδηλώσεων 2014 και 2017, ώστε οι συμπολίτες μας να κρίνουν και να συγκρίνουν. Για το 2014 η μοναδική δημοσίευση που καταφέραμε να βρούμε είναι το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Ώρα της Φωκίδας», το οποίο χρησιμοποιούμε αναγκαστικά ως πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...