Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Με 8 θέματα συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο της Δ.Κ.Ιτέας 31/5/2017

1. Εισήγηση για την οργάνωση ομάδας εθελοντών στην Δ.Κ. Ιτέας για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου (εξ αναβολής).
2. Εισήγηση για την εύρυθμη λειτουργία του Νεκροταφείου της Δ.Κ. Ιτέας (εξ αναβολής).
3. Σχετικά με τον Ηλεκτροφωτισμό της πόλης της Ιτέας (εξ αναβολής).

4. Προβλήματα και λειτουργία του Κεντρικού αντλιοστασίου λυμάτων έμπροσθεν του ξενοδοχείου «ΝΑΥΣΙΚΑ (εξ αναβολής).
5. Επί αιτήσεως της κας Καλύβα Ευθυμίας του Γεωργίου για χορήγηση άδειας χώρου στάθμευσης (parking) επί της οδού Παπαπαναγιώτου 21 στην Δ.Κ. Ιτέας.
6. Χορήγηση άδειας παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής - μουσικών οργάνων στο κατάστημα «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ» της «ΜΙΧ. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.» το οποίο βρίσκεται επί της οδού Αθ. Διάκου αριθμ. 1 στην Δ.Κ. Ιτέας του Δήμου Δελφών.
7. Χορήγηση άδειας παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής - μουσικών οργάνων στο κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» της «ΜΙΧ. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.» το οποίο βρίσκεται επί της οδού Αθ. Διάκου αριθμ. 2 στην Δ.Κ. Ιτέας του Δήμου Δελφών.
8. Χορήγηση άδειας παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής - μουσικών οργάνων στο κατάστημα «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ» με την επωνυμία «NAYSIKA PALACE» της «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΟΦΟΡΟΣ Α.Ξ.Τ.Ν.Ε.Β.Ε.» το οποίο βρίσκεται επί της οδού Λ. Ηρώων αριθμ. 6 στην Δ.Κ. Ιτέας του Δήμου Δελφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...