Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΙΤΕΑΣ

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ιτέας - Παιδικό Τμήμα «Γιώτα Μαδούρα» συμμετέχει, σε συνέχεια της από 17/05/2017 Ομόφωνης Απόφασης της Επιτροπής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ιτέας, και φέτος στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017 για παιδιά που συντονίζει η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας (15/6-8/9).
Το γενικό θέμα του φετινού καλοκαιριού είναι: «Περιπέτειες από σημείο σε σημείο». Με βάση τις οδηγίες που θα σταλούν από την Εθνική Βιβλιοθήκη θα γίνουν εργαστήρια με θέμα τα σημεία στίξης, το σημείο βρασμού, το σημείο ισορροπίας, τα σημεία του ορίζοντα, τους φάρους σημεία στη θάλασσα, τα αστέρια σημεία στον ουρανό, τα σημεία και τέρατα και πολλά άλλα.
Καλούμε εθελόντριες και εθελοντές (εκπαιδευτικούς και όχι μόνο) να συμμετέχουν στην οργάνωση αλλά και να βοηθήσουν στην υλοποίηση των εργαστηρίων του καλοκαιριού.
Ας βοηθήσουμε να ξαναζήσουν τα παιδιά της πόλης μας την εμπειρία του περσινού καλοκαιριού που συμμετείχαν με ενθουσιασμό, δημιουργικότητα και φαντασία στις δραστηριότητες της βιβλιοθήκης.
Επισυνάπτεται κατάλογος των τίτλων των εργαστηρίων και σύντομη περιγραφή. Από τον κατάλογο αυτό οι εθελοντές/ριες μπορούν να επιλέξουν εργαστήριο και να δηλώσουν όποια ημερομηνία θέλουν. Θα ακολουθήσουν αναλυτικές οδηγίες από την Εθνική Βιβλιοθήκη.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Παρασκευή 02/06/2017.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις στο υπάλληλος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ιτέας, κ Γιώργο Γκόλφη, τηλ 2265351117.

 
Η Πρόεδρος
Της Επιτροπής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ιτέας Δήμου Δελφών
Τριανταφυλλιά Πιλάλα-Τσακίρη
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...