Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Γκρίνια στη Ν.Δ. για την καταψήφιση και των αντίμετρων

Σε εσωστρέφεια και κρίση στρατηγικής βυθίζουν τη Ν.Δ. η συμφωνία για την αξιολόγηση και η διαφαινόμενη ολοκλήρωσή της με τις ρυθμίσεις για τη βιωσιμότητα του χρέους.
Σε μια προσπάθεια να προλάβει τη δημόσια εκδήλωση των εσωτερικών αντιπαραθέσεων για την αρνητική στάση της Ν.Δ. στη Βουλή επί του συνόλου της συμφωνίας, ακόμη και των αντίμετρων, ο Κ. Μητσοτάκης έθεσε ουσιαστικά ζήτημα κομματικής πειθαρχίας δηλώνοντας ότι «υπάρχει κεντρική γραμμή και δεν δέχομαι αποκλίσεις απ' αυτήν». Για να δικαιολογήσει μάλιστα τη γραμμή της δομικής αντιπολίτευσης, έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει, απαντώντας ευθέως στον πρεσβευτή των ΗΠΑ, ότι «η Ελλάδα δεν αποτελεί σήμερα πυλώνα σταθερότητας στα Βαλκάνια» εξομοιώνοντας τη χώρα με γειτονικές της που βρίσκονται, στον έναν ή άλλο βαθμό, σε αποσταθεροποίηση.

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...